Skip to content

QR7 – Effektiva QR-koder

Aivaton erbjuder QR7, en avancerad plattform som förvandlar QR-koder till dynamiska verktyg för marknadsföring och kundinteraktion. QR7 erbjuder skräddarsydda lösningar som skapar en direkt länk mellan din fysiska produkt och digitalt innehåll. Med QR7 kan ditt företag enkelt designa QR-koder som kompletterar ditt varumärkesprofil och öppnar upp för en djupare förståelse för dina kunders beteenden.

Anpassningsbara QR-koder

Med QR7 får du fullständig frihet att skapa QR-koder som inte bara fångar uppmärksamhet utan även förmedlar ditt varumärkes estetik. Dessa koder kan enkelt integreras i allt från marknadsföringsmaterial till produktförpackningar och eventinbjudningar, och erbjuder en direkt länk till vad du vill att din publik ska utforska – vare sig det är exklusiva erbjudanden, interaktivt innehåll eller informativa landningssidor.

Dynamisk Innehållshantering

I motsats till statiska QR-koder, låter QR7 dig uppdatera destinationen för din kod när som helst, vilket ger en aldrig tidigare skådad flexibilitet och kontroll. Denna dynamik innebär att du kan anpassa och förändra ditt budskap utan att byta ut själva koden, vilket är avgörande för att hålla kampanjer aktuella och relevanta för din målgrupp.

Fördjupad Analys och Rapportering

QR7 ger inte bara möjlighet att skapa visuellt attraktiva QR-koder, utan också att förstå hur de används. Genom detaljerad statistik och analytiska verktyg kan du få insikter i användarnas beteenden och justera dina strategier för att maximera engagemanget.

Enkel Integration och Användning

QR7:s användarvänliga gränssnitt garanterar att du snabbt och enkelt kan integrera QR-koder i din befintliga marknadsförings- och kommunikationsstrategi. Med några få klick kan du skapa och distribuera koder som öppnar upp en värld av möjligheter för din målgrupp.

QR7 Eventlösning – För en Smidigare Eventupplevelse

Som en förlängning av QR7 erbjuder vi också en omfattande eventhanteringslösning. Denna funktion förvandlar processen från inbjudan till incheckning till en sömlös och integrerad upplevelse. 

Med QR7:s eventlösning får företag tillgång till ett kraftfullt verktyg för att hantera hela eventprocessen – från den första inbjudan till den sömlösa incheckningen. Vår tjänst kombinerar smart design med teknisk precision för att leverera en användarvänlig och effektiv upplevelse både för arrangören och gästen.

Med QR7:s eventlösning kan du:

  • Skapa unika, brandade QR-koder för varje eventinbjudan.
  • Uppdatera eventinformation i realtid, perfekt för sista minuten-ändringar.
  • Erbjuda en snabb och säker incheckningsprocess vid eventet.

Steg-för-steg Eventhantering med QR7:

  • Designa Din Kod: Anpassa QR-koden med ditt unika varumärke i åtanke. Integrera din logotyp och välj en design som resonanserar med ditt eventtema.
  • Dynamisk Flexibilitet: QR7 tillåter dig att uppdatera informationen som är länkad till din QR-kod när som helst, vilket ger dig flexibiliteten att anpassa dig till eventuella ändringar i ditt event.
  • Enkelt Utskick: Med några klick skickar du ut inbjudningar komplett med unika QR-koder till dina gästers e-post, vilket förenklar både planering och kommunikation.
  • Gästens Resa: Gästen bekräftar sitt deltagande via en länk och mottar en personlig QR-kod som agerar som deras digitala inbjudan och inträdesbiljett.
  • Smidig Incheckning: Vid ankomst till evenemanget skannas QR-koden snabbt för en effektiv och säker incheckning.

QR7 – Mer än en QR-kodgenerator

QR7 är en plattform som erbjuder mer än bara QR-kodgenerering. Det är en lösning för innovativ kommunikation och intelligent datahantering som förbättrar och fördjupar interaktionen mellan varumärken och deras publik. Utforska kraften i QR7 och hur den kan revolutionera ditt sätt att engagera och interagera med din målgrupp. Kontakta oss för att börja din resa mot en mer dynamisk och engagerande kommunikation.