Case

Vår erfarenhet sträcker sig över olika branscher och tekniska utmaningar, där vi har tagit helhetsansvar för både design och utveckling. Nedan finner du ett urval av de projekt vi har genomfört, där vi har skapat robusta system, användarvänliga gränssnitt och säkerställt smidiga tekniska flöden. Dessa case visar på vår expertis och förmåga att förvandla visioner till verklighet.

Dipi.io – Avancerat Spårningsverktyg

Helhetsutveckling och Design: Aivaton har stått för den kompletta utvecklingen av dipi.io, från koncept till färdig produkt. Med en tydlig målsättning från kunden tog vi fram hela den tekniska lösningen, inklusive backend, frontend och API för systemintegrationer.

Vi skapade ett användarvänligt admingränssnitt och implementerade avancerade spårningsfunktioner som ger detaljrik insikt i kampanjprestationer.

Förutom den tekniska infrastrukturen ansvarade vi också för designen, vilket säkerställde att Dipi.io inte bara fungerar effektivt utan också erbjuder en intuitiv och estetiskt tilltalande användarupplevelse.

Komplett Leverans: Vi tog ansvar för hela projektet, inklusive projektledning, tekniska flöden och integrationer, vilket gjorde det möjligt för Dipi.io att lansera som en ledande plattform för influencermarknadsföring.

QR7 – Dynamiska QR-koder och Spårning

Heltäckande Utveckling och Design: QR7 är en innovativ plattform som Aivaton utvecklat och designat i sin helhet.

Med dynamiska QR-koder som kärnfunktion har vi skapat ett system där användare kan anpassa och uppdatera QR-koder i realtid.

Vi har byggt ett avancerat admingränssnitt som gör det enkelt att hantera koder, spåra deras användning och analysera data för att optimera kampanjer.

Designen av QR7 är framtagen för att vara både funktionell och visuellt tilltalande, vilket ger användarna en smidig och engagerande upplevelse.

Ansvar för komplett projektgenomförande: Aivaton tog ledningen i hela projektet, från att kartlägga kundens mål till att leverera en färdig plattform.

Vi har säkerställt att alla tekniska kopplingar fungerar felfritt och att plattformen är redo för marknaden.

Billwave – Ett Effektivt Faktureringssystem

Total Systemutveckling och Design: Billwave är resultatet av Aivatons fullständiga ansvarstagande för både utveckling och design.

Vi skapade ett kraftfullt faktureringssystem som möjliggör smidiga betalningsflöden och säker datahantering. Genom att utveckla ett robust API har vi säkerställt att systemet kan integreras med andra affärssystem på ett effektivt sätt.

Vi designade också användargränssnittet för att vara både intuitivt och lättanvänt, vilket gör det enkelt för företag att hantera sina fakturor och finansiella flöden.

Från Koncept till Lansering: Från den initiala målsättningen till slutgiltig lansering har Aivaton hanterat hela projektet, vilket inkluderar att skapa strukturerade tekniska flöden och säkerställa att alla delar av systemet fungerar sömlöst tillsammans.