Dipi.io

Heltäckande teknisk lösning för Influencer marketing

Aivaton utvecklar Dipis plattform

Aivaton har varit den drivande kraften bakom utvecklingen av dipi.io, ett spårningsverktyg som hanterar stora volymer av data för influencermarknadsföring. Vi ansvarade för hela den tekniska infrastrukturen, från initial konceptutveckling till färdig produkt. Vårt arbete omfattade utveckling av komplexa backend-system, skapande av användarvänliga frontend-gränssnitt, och design av API för sömlös integration med externa system.

Vi på Aivaton har en djup förståelse för de unika krav som ställs på projekt som involverar stora mängder persondata och spårningsfunktioner. Därför har datasäkerhet varit en central del i vårt arbete, och vi har noggrant följt de senaste dataskyddslagarna och tekniska standarderna för att säkerställa att all information hanteras på ett säkert och effektivt sätt.

Vår förmåga att leverera från start till mål har gjort det möjligt för dipi.io att erbjuda en förstklassig tjänst till sina kunder. Vi ansvarar även för drift och underhåll av plattformen, vilket säkerställer att systemet är stabilt, skalbart och redo att möta framtidens utmaningar. Aivatons tekniska expertis, kombinerad med vår förmåga att förstå och optimera digitala flöden, har gjort dipi.io till en ledande aktör inom sitt segment.

Tack vare vårt omfattande arbete kan dipi.io fortsätta att växa och utvecklas, samtidigt som de erbjuder sina användare en pålitlig och säker plattform för influencermarknadsföring. Vårt engagemang i projektet reflekterar vår passion för att skapa innovativa och hållbara lösningar som driver våra kunders framgång.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar!