QR7.se

En avancerad plattform för dynamiska QR-koder

Vi på Aivaton har utvecklat QR7, en omfattande tjänst för att skapa och hantera QR-koder, byggd med fokus på flexibilitet, spårbarhet och användarvänlighet. QR7 erbjuder dynamiska QR-koder, vilket innebär att användaren enkelt kan uppdatera länkar och innehåll utan att behöva skapa nya koder. Detta gör det möjligt att snabbt anpassa marknadsföringskampanjer och informationsflöden.

Utveckling av QR7

Vårt team har byggt ett komplett system som inkluderar ett användarvänligt admingränssnitt där företag själva kan skapa och hantera sina QR-koder. Vi har implementerat avancerade spårningsfunktioner som ger insikt i hur och var koderna används, vilket gör det enkelt att analysera och optimera användningen. Systemet är också utformat för att integrera smidigt med befintliga arbetsflöden, vilket underlättar för företag att maximera nyttan av QR7 utan krånglig implementering.

Dynamiska QR-koder och spårning

Kärnan i QR7 är dess dynamiska QR-koder, som inte är låsta till ett specifikt innehåll. Detta ger användarna flexibilitet att uppdatera och förändra målsidor eller information utan att behöva distribuera nya koder. Spårningsfunktionerna i QR7 ger detaljerad data om användning och engagemang, vilket är ovärderligt för att förstå och förbättra kampanjens effektivitet.

Komplett system

QR7 är inte bara en enkel QR-kodgenerator. Det är en komplett plattform som täcker allt från skapande och anpassning till spårning och analys. Systemet är byggt för att vara säkert, skalbart och lätt att använda, vilket gör det till ett ovärderligt verktyg för företag som vill använda QR-koder som en del av sin digitala strategi.

Besök QR7 för att utforska alla funktioner och hur denna tjänst kan bidra till din verksamhets framgång.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar!